INE FEEST #9: ALWEER EEN KNALLER TOT IN DE VROEGE UURTJES

Op 24 maart jongstleden knalde iedereen weer op Ine Feest #9!

De talrijke aanwezigen, nieuwe en trouwe sponsors, de enthousiaste vrijwilligers, onze vaste cateraars, onze creatieve eventbouwer, de sterke schouders van alle leden van vzw De Blauwe Dolfijn zorgden alweer voor een fantastisch geslaagde avond met lekker eten en feestelijk dansen.

Zeg nu zelf, wat is er mooier dan zoveel mensen samenbrengen voor het goede doel.

De opbrengst van Ine Feest #9  is dit jaar gegaan naar twee goede doelen.

Een eerste goed doel is “Bijs vzw”, een project van de ouders van negen kinderen met een verstandelijke en/of motorische beperking met als doel om zelf een nieuw huis en een nieuwe thuis te creëren voor hun kinderen. Bijs symboliseert de gezonde wisselwerking en interactie tussen de huidige thuissituatie en de nieuwe leefsituatie. De kinderen kunnen in de “Bijs” dag en nacht opgevangen worden. Deels om hen continuïteit en comfort aan te bieden, deels om de opvoedings-en zorglast die vaak zwaar is voor ouders, te verlagen.

Daarnaast steunen we opnieuw de kinderen met een ontwikkelingsprobleem van “Het Veer”, door hen een daguitstap te bezorgen die ze niet snel zullen vergeten. Dankzij Ine Feest zal dit project financieel ondersteund worden en ondersteunen we tevens de missie van Het Veer waarbij “samen groeien” en het geloof in de ontwikkelingsmogelijkheden van ieder kind” centraal staan.

DANK VOOR JULLIE AANWEZIGHEID, STEUN, HARDE WERK, FEESTMODUS en JULLIE HART-OP-DE-JUISTE-PLAATS!

Ine Somers – Parlementslid Open Vld, Gemeenteraadslid Sint-Niklaas

René Hanssen – Voorzitter Vzw Blauwe Dolfijn

Het voltallige bestuur van Vzw Blauwe Dolfijn